PaintShop Pro

PaintShop Pro Updates

Patch Name Patch Notes Languages Download

Update 1 voor Corel PaintShop Pro 2018

Update 1 is nu beschikbaar voor Corel PaintShop Pro 2018. Deze update omvat

• Integratie van SmugMug
  • Verbeteringen voor het gereedschap Bijsnijden
  • Correcties voor Screenshot en veel meer correcties voor gemelde problemen

Belangrijk: Deze update kan van invloed zijn op aanpassingen die u in de werkruimte heeft aangebracht. Als u uw werkruimte aanpast, raden we u aan deze op te slaan (Bestand > Werkvlak > Opslaan) voordat u de update installeert, zodat u uw werkruimte later opnieuw kunt laden.

NB: deze cumulatieve update bevat alle functies en verbeteringen van eerdere updates en hotfixes.

Releaseopmerkingen

Uitgebracht: 03-10-2017

• English
  • Deutsch
  • Русский
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows PSP2018_Update1.exe
(212 MB)

Help-bestanden voor PaintShop Pro 2018

Met deze optionele update beschikken gebruikers over lokaal opgeslagen Help-bestanden, zodat ze toegang hebben tot Help als geen internetverbinding beschikbaar is.

Uitgebracht: 9-8-2017

• English
  • Deutsch
  • Русский
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows PSP2018_LocalHelp.exe
(39 MB)

Naam van patch Opmerkingen bij de patch Talen Downloaden

Update 4 voor Corel PaintShop Pro X9

Update 4 is nu beschikbaar voor Corel PaintShop Pro X9. Deze update verbetert de stabiliteit van de toepassing en lost een aantal gemelde problemen op.

Belangrijk: Deze update kan van invloed zijn op aanpassingen die u in de werkruimte heeft aangebracht. Als u uw werkruimte aanpast, raden we u aan deze op te slaan (Bestand > Werkvlak > Opslaan) voordat u de update installeert, zodat u uw werkruimte later opnieuw kunt laden.

NB: deze cumulatieve update bevat alle functies en verbeteringen van eerdere updates en hotfixes.

Releaseopmerkingen

Het versienummer na het toepassen van deze update is 19.2.0.7.

Uitgebracht: 9-3-2017

• English
  • Deutsch
  • Русский
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows PSPX9_Update4.exe
(213 MB)

Update 3 voor Corel PaintShop Pro X9

Corel PaintShop Pro X9 Update 3 is nu beschikbaar voor Corel PaintShop Pro X9. Met deze update worden de stabiliteit en prestaties van PaintShop Pro verbeterd. Deze bevat de volgende wijzigingen:

- Updates voor lensprofielen
- Verbeteringen in het gereedschap Opvulling met kleurovergang
- Correcties toegepast op een aantal gebieden

Het versienummer na het toepassen van deze update is 19.1.0.29

Belangrijk: Deze update kan van invloed zijn op aanpassingen die u in de werkruimte heeft aangebracht. Als u uw werkruimte aanpast, raden we u aan deze op te slaan (Bestand > Werkvlak > Opslaan) voordat u de update installeert, zodat u uw werkruimte later opnieuw kunt laden.

Releaseopmerkingen

Uitgebracht: 3-11-2016

• English
  • Deutsch
  • Русский
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows PSPX9_Update3.exe
(199 MB)

Help-bestanden voor PaintShop Pro X9

Met deze optionele update beschikken gebruikers over lokaal opgeslagen Help-bestanden, zodat ze toegang hebben tot Help als geen internetverbinding beschikbaar is.

Uitgebracht: 2016-09-23

• English
  • Deutsch
  • Русский
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows PSPX9_LocalHelp.exe
(38 MB)

Update 2 voor Corel PaintShop Pro X9

Werk productiever met deze verbeteringen in de prestaties en stabiliteit. Met Update 2 voor Corel PaintShop Pro X9 wordt de eerdere versie van Corel PaintShop Pro X9 bijgewerkt.

Het versienummer na het toepassen van deze update is 19.0.2.4

Belangrijk: Deze update kan van invloed zijn op aanpassingen die u in de werkruimte heeft aangebracht. Als u uw werkruimte aanpast, raden we u aan deze op te slaan (Bestand > Werkvlak > Opslaan) voordat u de update installeert, zodat u uw werkruimte later opnieuw kunt laden.

Releaseopmerkingen

Uitgebracht: 1-9-2016

• English
  • Deutsch
  • Русский
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows PSPX9_Update2.exe
(195 MB)

Update 1 voor Corel PaintShop Pro X9

Werk productiever met deze verbeteringen in de prestaties en stabiliteit. Met Update 1 voor Corel PaintShop Pro X9 wordt de eerdere versie van Corel PaintShop Pro X9 bijgewerkt.

Belangrijk: Deze update kan van invloed zijn op aanpassingen die u in de werkruimte heeft aangebracht. Als u uw werkruimte aanpast, raden we u aan deze op te slaan (Bestand > Werkvlak > Opslaan) voordat u de update installeert, zodat u uw werkruimte later opnieuw kunt laden.

Releaseopmerkingen

Uitgebracht: 18-8-2016

• English
  • Deutsch
  • Русский
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows PSPX9_Update1.exe
(194 MB)

Naam van patch Opmerkingen Talesn Downloaden

Service Pack 2 voor Corel PaintShop Pro X8

U kunt Service Pack 2 voor PaintShop Pro X8 nu downloaden. Deze update bevat de volgende wijzigingen:

• Optie om het palet Materialen in te stellen op de klassieke indeling
  • RAW-ondersteuning voor meer dan 25 nieuwe camera's
  • Updates voor lensprofielen
  • Correcties toegepast op een aantal gebieden

Belangrijk: Deze update kan van invloed zijn op aanpassingen die u in de werkruimte heeft aangebracht. Als u uw werkruimte aanpast, raden we u aan deze op te slaan (Bestand > Werkvlak > Opslaan) voordat u de update installeert, zodat u uw werkruimte later opnieuw kunt laden.

Releaseopmerkingen

Uitgebracht: 2016-04-21

• English
  • Deutsch
  • Русский
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows PaintShopProX8_SP2.exe
(182 MB)

Service Pack 1 voor Corel PaintShop Pro X8

U kunt Service Pack 1 voor PaintShop Pro X8 nu downloaden. Deze update bevat de volgende wijzigingen:

• Nieuwe welkomsthandleiding en dynamische contentladen
  • Verbeterde prestaties van penselen
  • Verbetering van de stabiliteit als geheel en correcties toegepast op een aantal gebieden

Releaseopmerkingen

Uitgebracht: 2015-12-21

• English
  • Deutsch
  • Русский
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows PaintShopProX8_SP1.exe
(182 MB)

Help-bestanden voor PaintShop Pro X8

Met deze optionele update beschikken gebruikers over lokaal opgeslagen Help-bestanden, zodat ze toegang hebben tot Help als geen internetverbinding beschikbaar is.

Uitgebracht: 2015-09-11

• English
  • Deutsch
  • Русский
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows PSPX8_LocalHelp.exe
(32 MB)

Naam van patch Opmerkingen Talesn Downloaden

Servicepack 4 voor Corel PaintShop Pro X7

Servicepack 4 is verkrijgbaar voor Corel PaintShop Pro X7. We hebben hard gewerkt aan deze update, die onder andere het volgende bevat:

• De nieuwe werkruimte Welkom vol met leermateriaal, gratis en premium plugins, toepassingen, scripts, penselen en meer
  • RAW-ondersteuning voor 29 nieuwe camera's
  • GRATIS Corel ParticleShop-plugin met 5 fantastische penselen

Belangrijk: Deze update kan van invloed zijn op aanpassingen die u in de werkruimte heeft aangebracht. Als u uw werkruimte aanpast, raden we u aan deze op te slaan (Bestand > Werkvlak > Opslaan) voordat u de update installeert, zodat u uw werkruimte later opnieuw kunt laden.

Opmerking: de werkruimte Welkom en de inhoud hiervan (waaronder ParticleShop) is niet compatibel met Windows XP en Vista.

NB: deze cumulatieve update bevat alle functies en verbeteringen van eerdere updates en hotfixes.

Releaseopmerkingen

Het versienummer na het toepassen van deze update is 17.4.0.11

Uitgebracht: 23-2-2017

• English
  • Deutsch
  • Русский
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows PaintShopProX7_SP4.exe
(174 MB)

Service Pack 3 voor Corel PaintShop Pro X7

U kunt Service Pack 3 voor PaintShop Pro X7 nu downloaden. Deze update bevat de volgende wijzigingen:

• RAW-ondersteuning voor meer dan 10 nieuwe camera's
  • Verbetering van de stabiliteit als geheel en correcties op een aantal gebieden

Releaseopmerkingen

Uitgebracht: 2015-05-28

• English
  • Deutsch
  • Русский
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows PaintShopProX7_SP3.exe
(166 MB)

Service Pack 2 voor Corel PaintShop Pro X7

U kunt Service Pack 2 voor PaintShop Pro X7 nu downloaden. Deze update bevat de volgende wijzigingen:

• RAW-ondersteuning voor meer dan 20 nieuwe camera's, waaronder populaire modellen waarom gebruikers hebben gevraagd
  • Verbetering van de stabiliteit als geheel en correcties toegepast op een aantal gebieden

Releaseopmerkingen

Uitgebracht: 2015-03-17

• English
  • Deutsch
  • Русский
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows PaintShopProX7_SP2.exe
(160 MB)

Service Pack 1 voor Corel PaintShop Pro X7

U kunt Service Pack 1 voor PaintShop Pro X7 nu downloaden. Deze update bevat de volgende wijzigingen:

• Verbetering van de stabiliteit als geheel en correcties toegepast op een aantal gebieden
  • Nieuwe manieren om meer creatieve content te krijgen zonder dat u het programma hoeft te verlaten

Releaseopmerkingen

Uitgebracht: 2015-01-08

• English
  • Deutsch
  • Русский
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows PaintShopProX7_SP1.exe
(154 MB)

Help-bestanden voor PaintShop Pro X7

Met deze optionele update beschikken gebruikers over lokaal opgeslagen Help-bestanden, zodat ze toegang hebben tot Help als geen internetverbinding beschikbaar is.

Uitgebracht: 2015-01-29

• English
  • Deutsch
  • Русский
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows PSPX7_LocalHelp.exe
(67 MB)

Naam van patch Opmerkingen Talesn Downloaden

Service Pack 2 voor Corel PaintShop Pro X6

U kunt Service Pack 2 voor PaintShop Pro X6 nu downloaden. Deze update bevat de volgende wijzigingen:

• RAW-ondersteuning voor meer camera's
  • Verbeterde ondersteuning voor beeldschermen met hoge resolutie
  • Verbetering van de stabiliteit als geheel en correcties toegepast op een aantal gebieden

Releaseopmerkingen

Uitgebracht: 2014-03-06

• English
  • Deutsch
  • Русский
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows PSPX6_SP2.exe
(162 MB)

Service Pack 1 voor Corel PaintShop Pro X6

U kunt Service Pack 1 voor PaintShop Pro X6 nu downloaden. Deze update bevat de volgende wijzigingen:

• Volledige compatibiliteit met Windows 8.1
  • RAW-ondersteuning voor meer camera's
  • Verbeterde ondersteuning voor beeldschermen met hoge resolutie
  • Verbetering van de stabiliteit als geheel en correcties toegepast op een aantal gebieden

Releaseopmerkingen

Uitgebracht: 2013-10-31

• English
  • Deutsch
  • Русский
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows PSPX6_SP1.exe
(162 MB)

Help-bestanden voor PaintShop Pro X6

Met deze optionele update beschikken gebruikers over lokaal opgeslagen Help-bestanden, zodat ze toegang hebben tot Help als geen internetverbinding beschikbaar is.

Uitgebracht: 2013-10-25

• English
  • Deutsch
  • Русский
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows PSPX6_LocalHelp.exe
(35.8 MB)

Corel PaintShop Pro X5 Service Pack 3

U kunt Service Pack 3 voor PaintShop Pro X5 nu downloaden. Deze update bevat de volgende wijzigingen:

• RAW-ondersteuning voor meer camera's
  • Correcties voor de werkruimten
  • Verbetering van de stabiliteit als geheel en correcties op een aantal gebieden

Releaseopmerkingen

Uitgebracht: 2013-08-15

• English
  • Polski
  • Deutsch
  • Русский
  • Suomi
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 简体中文
  • 繁體中文

Windows PSPX5_SP3.exe
(98 MB)

Corel PaintShop Pro X5 Service Pack 2

U kunt Servicepack 2 voor Corel PaintShop Pro X5 nu downloaden (voor versie 15.0.0.183 of hoger). Deze update bevat de volgende wijzigingen:

• RAW-ondersteuning voor meer camera's
  • Verbeteringen in de catalogusfunctie
  • Mijn reis delen - richtlijnen voor gebruik van de map Openbaar
  • Verbetering van de stabiliteit als geheel en correcties op een aantal gebieden

Releaseopmerkingen

Uitgebracht: 2013-01-31

• English
  • Polski
  • Deutsch
  • Русский
  • Suomi
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows PSPX5_SP2.exe
(92 MB)

Help-bestanden voor PaintShop Pro X5

Met deze optionele update beschikken gebruikers over lokaal opgeslagen Help-bestanden, zodat ze toegang hebben tot Help als geen internetverbinding beschikbaar is.

Uitgebracht: 2012-10-02

• English
  • Polski
  • Deutsch
  • Русский
  • Suomi
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows PSPX5_LocalHelp.exe
(71.9 MB)

Servicepack 1 voor Corel PaintShop Pro X5

Deze update biedt de volgende verbeteringen:

• RAW-ondersteuning voor meer camera's
  • Verbeterd delen op Facebook
  • Verbeterde stabiliteit

Releaseopmerkingen

Uitgebracht: 2012-08-06

• English
  • Polski
  • Deutsch
  • Русский
  • Suomi
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • 日本語
  • Nederlands
  • 繁體中文

Windows PSPX5_SP1.exe
(100 MB)

Servicepack 3 voor Corel PaintShop Pro X4

Opmerking: U kunt dit servicepack installeren als u uw software heeft bijgewerkt met het eerdere servicepack (servicepack 2, versie 14.2.0.1).

Met deze update worden de volgende problemen opgelost:

• Facebook: foto's werden niet altijd geüpload naar het geselecteerde album.
  • GIF: er is een aantal problemen met GIF-uitvoer gecorrigeerd.
  • De voorkeuren voor Bestandsformaten uitsluiten: uitgesloten bestandsformaten werden weergegeven in het palet Ordenen.
  • De voorkeuren voor Bestandslocaties: bepaalde padgegevens waren niet juist.

Uitgebracht: 2012-12-03

• English
  • Polski
  • Deutsch
  • Русский
  • Suomi
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • Svenska
  • 日本語
  • Nederlands
  • Português do Brasil
  • 简体中文
  • 한국어
  • 繁體中文

Windows PSPX4_SP3.exe
(15.4 MB)

PaintShop Pro X4 Service Pack 2

U kunt dit servicepack toepassen op software die nog niet is bijgewerkt tot SP1 (14.1.0.5). Deze update biedt de volgende verbeteringen:

• RAW-ondersteuning voor meer camera's
  • Betere Facebook-toegang
  • Het opnemen van scripts voor 64-bits systemen
  • Betere algehele stabiliteit

Belangrijk: als u deze update installeert, worden bepaalde aanpassingen in het product mogelijk ongedaan gemaakt.

Releaseopmerkingen

Uitgebracht: 2012-05-31

• English
  • Polski
  • Deutsch
  • Русский
  • Suomi
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • Svenska
  • 日本語
  • Nederlands
  • Português do Brasil
  • 简体中文
  • 한국어
  • 繁體中文

Windows PSPX4_SP2.exe
(225 MB)

PaintShop Pro X4 Service Pack 1

Service Pack 1 is beschikbaar voor Corel PaintShop Pro X4. Deze update bevat nieuwe kleuropties voor werkruimten, verbeteringen in de HDR-werkstroom, uitgebreide RAW-ondersteuning en een aantal correcties en wijzigingen op basis van feedback van onze gebruikers.

Releaseopmerkingen

Uitgebracht: 2011-12-01

• English
  • Polski
  • Deutsch
  • Русский
  • Suomi
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • Svenska
  • 日本語
  • Dansk
  • Nederlands
  • Português do Brasil
  • 简体中文
  • 한국어
  • 繁體中文

Windows PSPX4_SP1.exe
(230 MB)

PaintShop Pro X4 Help

Uitgebracht: 2011-09-19

• English
  • Polski
  • Deutsch
  • Русский
  • Suomi
  • Español
  • Français
  • Italiano
  • Svenska
  • 日本語
  • Dansk
  • Nederlands
  • Português do Brasil
  • 简体中文
  • 한국어
  • 繁體中文

Windows Corel_PSPX4_LocalHelp.exe
(119MB)